OMG! Please Not Again….T_T

1

October 13th 2012…..

Dear My lilworld,…

On Saturday Night, sekitar jam 1/12 malam, keponakan-ku tersayang, Nabil namanya. Tiba-tiba sakit panas. Awalnya hanya sakit batuk+pilek yang gak sembuh-sembuh. Dimana panasnya yang naik turun dan naik turun terus, gak jelas. Akhirnya mau gak mau kakakku, mamanya Nabil, harus bergadang semalaman untuk tidak tidur.

Saat jam 12 malam, kakakku, mamanya Nabil, meminta kepada kakak laki-lakiku yang sehabis pulang dari dinasnya (main badminton) untuk segera mengantarkannya ke dokter. Lalu mobil melaju dan kembali lagi ke rumah. Begitu sampai rumah, Nabil diagnosis terkena radang tenggorokkan. Kemudian diminumkan obat dari dokter, termasuk obat penurun panas. Tapi, anehnya hanya bertahan sebentar saja. Saat jam 1/2 3 pagi, dimana aku, dan anggota keluargaku yang lain sudah terlelap tidur, kecuali kakakku, mamanya Nabil, yang bergadang untuk tidak tidur demi untuk selalu mengontrol suhu tubuh Nabil. Tiba-tiba saja kakakku seperti teriak kecil dengan sedikit membangunkanku sambil berbicara:

“Nabil! Nabil! kenapa? Nabil lagi liat apa di atas? Nabil! Nabil!” teriak kecil kakakku kepada Nabil.

Sedangkan Nabil hanya terdiam dengan keadaan mata melihat ke atas tanpa kedipan sedikit pun.

Hal ini membuat kakakku, mamanya Nabil, semakin panik beserta aku yang melihat secara langsung. Memang tubuh Nabil semakin panas dan setelah diukur dengan termometer, ternyata mencapai 38 derajat lebih hampir 39. Kakakku langsung membangunkan kedua orangtuaku, dan kakak laki-lakiku yang semuanya sedang tertidur lelap. Begitu mendengar dan melihat keadaan Nabil, bapakku langsung menggendong Nabil yang sedang terbaring lemas dan kedua matanya yang masih melihat ke atas sambil membacakan doa-doa. Kakakku yang menangis dan panik langsung menyuruhku untuk mengambil obat untuk kejang-kejang dari rumah sakit yang dulu Nabil pernah diberi oleh dokter di sana.

    Hal ini kedua kalinya, aku, bapakku, dan ibuku melihat Nabil step lagi. Namun, kali ini untung saja tidak separah keadaannya seperti setahun yang lalu. Dan untungnya kami masih menyimpan obat untuk kejang-kejangnya. Setelah aku mengambil obatnya, dan memasukkan obat tersebut melewati dubur Nabil. Kami semua berdoa dan berharap semoga Nabil cepat sadar kembali. Akhirnya selang beberapa menit, Nabil tersadar kembali dengan mengeluarkan gas dari duburnya (Fart). Walaupun tubuhnya yang masih lemas, tapi setidaknya Nabil bisa tersadar kembali.

Sekitar jam 3 pagi, ibuku menyuruh kakakku, mamanya Nabil untuk segera membawa Nabil ke Rumah Sakit Muhammadiyah. Lalu, kakakku bersiap-siap untuk segera berangkat, serta aku, bapakku dan kakak laki-lakiku yang ikut bersiap-siap menuju ke rumah sakit. Mobil pun melaju. Di dalam mobil, kakakku, mamanya Nabil, berusaha untuk selalu membangunkan Nabil agar selalu tersadar. Ketika sesampainya kami di Rumah Sakit Muhammadiyah, satpam di sana langsung bertanya kepada kami:

“Untuk pasien/penjenguk?” tanya satpam kepada kami.

“Pasien”, jawab kakakku, mamanya Nabil, yang sambil menggendong Nabil. Langsung saja kami semua ke ruangan UGD, dimana suasana sepi, dan hanya ada Nabil sebagai pasien di UGD tersebut. Para suster langsung cepat tanggap dan membaringkan Nabil di tempat tidur pasien, dan segera memberikan oksigen di hidungnya.

Setelah itu, suster menyuruh kepada kami, agar mendaftarkan dulu di tempat ruang administrasi. Lalu,  suster memanggil dokter jaga, dokter tersebut memeriksa tubuh Nabil yang ternyata masih panas. Kemudian dokter bilang sebaiknya di check darah agar terlihat hasilnya. Setelah melakukan penge-check-an darahnya di lab. Hasilnya dilihat oleh dokter tersebut, dan memberi penjelasan kepada bapakku dan kami semua bahwa Nabil memiliki leukositnya yang tinggi hingga diatas batas rata-rata normal, hal ini yang membuat Nabil panasnya tinggi, dan obat antibiotik yang sebelumnya diminum oleh Nabil dari dokter sebelumnya itu tidak bisa membantu karena Nabil sudah terlambat untuk diberi obat. Dokter menyarankan agar Nabil dirawat.

Dan Ok! Nabil pun dirawat kembali untuk ke-3 kalinya di Rumah Sakit Muhammadiyah.

Akhirnya Nabil pun dirawat selama tiga hari. Dan pada saat Nabil sudah sehat dan kembali ke rumah, giliran si kecil, baby girl, my lil niece, Nia namanya, she’s 5 months now, tiba-tiba Nia pun ikut sakit. Badannya yang mulai panas. Sekarang ibuku yang panik dan agak sedikit pusing kalau terjadi apa-apa pada Nia. Kemudian, tubuh Nia pun segera diukur dengan alat termometer. Panasnya yang tiba-tiba mencapai 37 derajat. Padahal kakakku, mamanya Nabil, Nabil, dan bapakku baru saja tiba dari rumah sakit, tiba-tiba saja giliran Nia yang sakit.

“Waduhh! wht’s goin’ on now? why suddenly the baby girl is sick? Ada apa ini?????” batinku….

Ibuku karena panik takut terjadi seperti Nabil, langsung menyuruh ke bapakku agar segera dibawa ke dokter. Tapi, sayangnya saat itu waktu menunjukkan sudah jam 12 siang, dimana dokter anak sudah tidak praktek lagi, adanya setelah jam 1/4 sore. Kakakku,mamanya Nabil, memberi saran agar dibelikan bye bye fever di apotek metro. Setelah membeli bye bye fever sebanyak 5 buah, lalu ditempelkan di kening Nia. Karena sebelumnya, kakakku,mamanya Nabil, memberikan bye bye fever kepada Nabil saat badannya panas dulu, dan bereaksi menurunkan panasnya.

Ibuku yang merasa tidak nyaman dan tenang, akhirnya meminta kepada bapakku agar membawa ke klinik di daerah rancabolang. Sebelumnya Nabil malam-malam kemarin dibawa ke sana, karena klinik tersebut buka 24 jam. Dibawalah Nia ke sana. Setelah pulang ke rumah, Nia diminumkan obat dari dokter, dan anehnya masih saja rewel. Hingga keesokan harinya, pagi-paginya, ibuku meminta lagi kepada bapakku agar mengantarkan Nia ke rumah dokter Juana di margahayu, dokter langganan Nabil dari bayi. Setelah diperiksa, ternyata Nia tidak cocok dengan obat yang diberikan oleh dokter sebelumnya. Kata dokter Juana, Nia terkena gangguan pencernaa, dan dokter menyarankan agar membuang obat-obatan sebelumnya. Lalu, Nia meminum obat dari dokter Juana. Lumayan tidak rewel. Tapi terkadang rewel kembali.

Kemudian, kakakku yang pertama, mamanya Nia, yang sedang di Pekalongan menelfon ke hp ibuku menanyakan keadaan Nia, dan keadaan Nia masih agak sakit. Lalu, kakakku, mamanya Nia, menyuruh ibuku untuk memanggil bi Titin, tukang pijit langganan kami agar mengurut Nia. Dan finale, Nia dipijit, aku, ibuku, dan Nabil jadi ikut-tan dipijit juga, hahaha…kesempatan. Setelah Nia dipijit, kata bi Titin, ternyata tubuh Nia itu kecengklak (do u know what I mean?). Mangkanya Nia nangis terus.

Well, sekian dulu aku menulis blog-nya. Just that’s all I wanna share with all of u now, my blog reader.

Au Revoir

See Ya… ^_^

Advertisements

I, I give it all…..

0

Hola! Hola! (jadi inget kata sapa yang selalu dikatakan oleh seseorang yang sangat spesial bagiku, hihihihi :D) Hush…hush…sana pergi….#tibatibalalerlewat

Udah lama banget ya aku gak pernah update nulis di blog-ku sendiri. Dasar aku ini sedikit pemalas, hahaha….^^ Maapkan diriku ini 😀

So, sekarang ini aku akan membahas sesuatu yang mungkin sebagian teman-teman ada yang sudah tahu atau mungkin ada yang belum tahu. Ok! langsung saja kali ya. Kali ini aku akan membahas sebuah duo band pop indie yang berasal dari negara Amerika.

Sebelum aku bahas tentang band indie tersebut, aku akan memberikan gambar foto mereka. Check this out!

Image

Nama band indie ini adalah He is We. Did u ever heard ’em before? If u askin’ me, I never heard before. Cuz, if my best friend didn’t told me about ’em, I’ll never knew ’em. My best friend name is Adelie, but I used to called her Lili. Merci Beaucoup, Lili ^_^

*He is We?* terdengar sedikit aneh dan jarang sekali dipakai nama ini. Pertama kali aku dengar nama ini, kukira He is We itu adalah nama judul lagu band mereka. Ehhh tahu nya bukan. Malahan justru itu nama band mereka, yaitu He is We.

He is We – – adalah nama duo band pop indie yang berasal dari Tacoma, Washington, America. Mereka ini dua personil. Vocalis nya bernama Rachel Taylor, dan gitaris nya bernama Trevor Kelly. Mereka berdua ini bukan kakak beradik, tak kira pertama kali mereka ini sodaraan, eh ternyata bukan ^^.

Mereka ini bertemu saat bekerja di Ted Brown Music Company, toko musik di kota asal mereka di Tacoma, Washington. Rachel dan Trevor ini saling menyadari masing-masing bahwa saling mempunyai bakat, dan mencoba untuk melakukan perfomance kecil-kecilan. Hingga sampai musik mereka ini dapat didengar di dunia, yaitu lewat Myspace dan Facebook. Album pertamanya bernama “Old Demos” sekitar tahun 2010, di bawah pimpinan Universal Motown Records. Sebelum release album ke-2 My Forever, He is We  melakukan tur dengan The Rocket Summer. Album debut mereka My Forever masuk ke dalam hit nomor 6 pada Charts Album Billboard Heatseekers. “Well done He is We!” ^^

 

Image

He Is We says that the start of the band came from “the idea that someone who you pass everyday can influence the rest of your life…and you would never know.” Wow! cool! ^_^

Lagu pertama kali yang disodori (weitss bahasanya) oleh temanku itu, Lili, adalah “Give it All”. Kesan-kesan pertama yang aku dapatkan “Gile, nih lagu awesome banget lah!” Udah easy listening, touching banget lyric-nya, musiknya yang enak, dan ditambah dengan suara Rachel yang merdu, udah deh TOP bgt lah! hehehe….^_^

Here it is “Give it All” song:

Dan ternyata He is We ini juga ada lagunya featuring sama Owl City, yang judulnya “All About Us”. Lagu ini juga gak kalah keren-nya sama Give it All. Apalagi nyanyi bareng sama Owl city, my fav too ^_^

Here it is “All About Us” song:

Dan ehemm….ini lagu juga suamaa keren juga and enak juga didengar. Judulnya “Pardon Me”. So, check this out!

Sekarang untuk lebih lengkapnya tahu tentang list lagu mereka ini:

  • A Mess it Grows (2009)
  • Old Demos (2009)
Track list:

– I Wouldnt Mind
– Blame It On The Rain (acoustic guitar)
– Breathe
– Pardon Me (acoustic guitar)
– Blame It On The Rain (acoustic)
– Give It All
– Happily Ever After (acoustic)
– Light A Way
– Pardon Me
– Pour Me Out
– Too Beautiful
– Radio
  • Acoustic/Live EP (2010)
Track list:
– and Run (acoustic/live)
– Happily Ever After (acoustic/live)
– Everything You Do (acoustic/live)
– Blame It on the Rain (acoustic/live)
– All About Us (acoustic/live)
– Prove You Wrong (acoustic/live)
– Fall (acoustic/live)
– Forever and Ever (acoustic Live)
  • Skip To the Good Part – EP (2011)
Track list:
  1. All About Us (feat. Owl City)
  2. Our July In the Rain
  3. Tell Me
  4. Skip to the Good Part
  5. Our July In the Rain (Stripped Version)
  6. Prove You Wrong (Alternative Version)

Image

So, itu lah He is We. Duo band pop indie  yang keren abis deh. Pokoknya teman-teman semua wajib deh dengerin lagu-lagu mereka. Dijamin gak akan  nyesel dan bosen deh, hehehe….^_^

Well, Buubyeee….. See u again…..^.^

 

 

Ada Hikmah Dibalik Musibah

0

Assalaamualaikum Semua…. Piye kabare?
Sekarang ini aku baru mulai menulis blog lg. Dari kemarin2 sibuk dengan banyak musibah yang beruntun datang.

Pertama, sekitar 3 minggu or 4 minggu yang lalu, sekitar tanggal 27 November, mendapat kabar duka kalau nenekku tercinta, nenek satu2nya, Mbah Uti, meninggal dunia. Saat itu benar2 kami semua merasa kehilangan dan sedih banget. T_T Apalagi ibuku, beliau tidak bisa berhenti menangis karena ibunda tercintanya telah pergi untuk selamanya. Sekarang tinggalah kakekku, Mbah Kung, satu2nya kakekku yang aku punyai sekarang.

Kedua, sekitar 2 hari or 3 hari setelah nenekku meninggal, ibu Mertua kakakku telah meninggal dunia.

Ketiga, sekitar seminggu or seminggu lebih. Tiba-tiba saja mendapat kabar kalau bude-ku telah meninggal dunia.

Hati ini menjadi bertanya2 ada apakah di bulan Desember ini? Mengapa berita duka berdatangan terus-menerus?

Dan yang paling amat sangat hari menegangkan bagiku, dan keluargaku pada saat hari Selasa, tanggal 20 Desember. Sekitar jam 14.30 WIB, tiba2 saja keponakan kesayanganku, Nabil, sakit panas sampai 40 derajat. Dan saat bapakku mau memeriksa tubuh Nabil, baru beberapa menit, tiba2 saja Nabil terbangun dari tidurnya, dan matanya yang mendelik ke atas, tangannya yang menunjuk ke atas dan mimik wajahnya seperti yang sedang melihat sesuatu dan ketakutan.
Aku kaget dan langsung berfikiran: jangan2 Nabil melihat Hantu lagi?
Tapi, Bapakku langsung berkata: Astagfirullah! Nabil Step….
Hah! aku langsung panik. Jantungku berdetak kencang sekali. Aku Panik!
Begitu ibuku mendengar dan melihat Nabil step, ibuku teriak dan panik.
Bapakku langsung menyuruhku untuk mengompres Nabil.
Aku bingung harus mengambil air panas yang cepat dari mana. Kalau dari dispenser pasti lama, kalau airnya direbus dulu juga lama.
Aku bolak-balik, mondar-mandir bingung apa yang harus dilakukan.
Bapakku sampai marah ke aku dan ibuku. Kenapa lama sekali mengambil air untuk mengompres.
Lalu, ibuku mengambil air minum dari dispenser yang tidak hangat. karena mungkin sangking paniknya, ibuku sampai mengambil air kompres dari dispenser. Sampai airnya tumpah2 ke lantai. Hingga aku terpeleset.
Ibuku langsung mengompres tubuh Nabil hingga bajunya sampai basah.
Aku melihat wajah Nabil yang menjadi kebiru2an. Tubuhnya yang kaku. Bibirnya yang menjadi hitam, dan matanya jadi tertutup.
Yang paling parahnya lagi, di rumah saat itu hanya ada aku, ibuku, dan bapakku. Dan mobil pun tidak ada, di bawa kakakku kerja, dan adikku yang sedang pergi ke BSM.
Bapakku langsung menyuruhku untuk menelfon adikku agar segera pulang ke rumah, karena keadaan sedang gawat.
Entah mengapa kenapa jadi susah sekali aku untuk memencet untuk menelfon adikku dari HP bapakku. Sampai bapakku keheranan padaku, masak begitu saja tidak bisa.
Setelah aku berhasil menelfon adikku, ehhh malah telefonnya lagi sibuk.
Akhirnya setelah ke-3 kalinya ditelfon, baru bisa tersambung dengan adikku. Lalu aku suruh adikku pulang cepat, karena Nabil step.
Bapakku juga menyuruhku untuk menelfon kakak perempuanku, Mba Fika, ibunya Nabil, yang sedang bekerja, untuk segera pulang, karena anaknya sedang gawat.
Setelah beberapa menit kemudian, tibalah adikku. Lalu, bapakku dan ibuku bersiap2 untuk ganti baju. Sedangkan aku menggendong Nabil yang masih tertidur karena tubuhnya yang kaku. Aku berusaha untuk tetap membangunkannya, karena aku takut kalau sampai kami semua kehilangan nyawanya.
Setelah ortuku sudah siap, lalu segera membawa Nabil ke Rumah Sakit Muhammadiyah. Aku tidak ikut, karena tidak sempat untuk ganti baju. Lebih baik aku tidak ikut, karena takut kelamaan jika harus menungguku. Kemudian mobil pun melaju.
Di rumah aku tak bisa tenang, terus saja memikirkan Nabil. Karena ini kali pertamanya untukku dan keluargaku menghadapi anak Balita yang Step. Sebelumnya juga ortuku tak pernah mengalami anak2nya yang Step.
Setelah sholat Ashar, aku berdoa sambil menangis, agar Nabil bisa selamat.
Sekitar jam 5 sore, aku langsung menelfon HP adikku, karena sampai sekarang aku tak diberi kabar.
Aku berharap saat menelfon mendapat kabar bahagia. Ternyata Alhamdulillah, Nabil bisa selamat, walaupun memakai infus selang di hidung. Hatiku sekarang plong rasanya. Nabil bisa kembali sehat.

Alhamdulillah….dibalik adanya musibah ini ada semua ada hikmah yang bisa diambil. Kami semua jadi tahu bagaimana menangani anak Balita bila sedang sakit panas. Jangan sampai kita lengah. Karena tubuh Bayi dibawah lima tahun, masih rentan. Harus dijaga baik2. ^_^

My Sketch Drawing

2

こんにちは,みんなさん! 元気ですか? …. ^_^

Btw, I just wanna share with u ’bout my hobby. When I was a kid, I loved to draw. I loved to drawing cartoon characters, comic, until designing clothes. And now, Im still loved to draw soooo much. And I guess I can’t leave that kind of thing. Maybe until I die, lol :)))

Ok! guys, now I wanna show my all sketch drawing in here. Pls! enjoy the show, hahaha…:P

Now, I wanna tell u that one of my collection sketch drawing had been published in Animonster Magazine. Look out below this! B-)

Can u see where is my drawing? I’ve marked it with red markers.
As u know, my drawing had been published when I was in Junior High School.

On Thursday afternoon, I got an SMS from Shafira Moslem Boutique in Bandung. That is ’bout they asked me for create my own design for bag, shoes, accessories, ‘n hijab. They’re told me that I ever applied in their company as Designer. And then I try to remember it. Aaa…I remember that I ever applied as Designer on a few months ago.
Then, Im really confuse n don’t have an idea for do that. It’s b’coz of Im never design 4 that things (bag, shoes, accessories, ‘n hijab) . If they ask me for design clothes, I’d love to do it.
But, I don’t wanna give up. I’ve to try it. Yeahh…Finale, my inspiration has come. And Tadaaaa!!!!! Guys, please check this out now! :)))

Hmmm….what do ya think, guys? is it looks bad? or…???
Well, I wish they’ll like it 🙂
Ok! See Ya…..^_^

The Restaurant Was Tricked Me

6

Hello! Hello!….. Welcome To My Short Story in here!
Now, I’d like to try to writing short story in English. I hope my writing in English now isn’t look embarrassing.
Im very happy if u were willing to justify the grammatical errors in my writing. ^.^
As u know, that my short story here is contained within my short stories collection book. Now, I’ll show u my cover book in here!

The Restaurant Was Tricked Me
Created By : Hanifah Kusumawati
English Version

This incident I experienced during semester holidays. On friday morning, suddenly I heard from my cousin who lives in Jakarta, will come to my home tomorrow for vacation. My cousin is a woman, she’s under a year from me, her name is Kiki.

On saturday, at about eleven o’clock precisely, Kiki finally arrived at my house. My family and I are elated. I hugged her, because I’m really miss her. At night, Kiki and I sharing stories until we have the idea to go for hangout to the Mall tomorrow.

On sunday morning, Kiki and I get ready to go to the Mall. We both use public transport car. The travels pretty far and takes a long time too. After 50 minutes passed, we finally arrived at the Mall. We both look around and walking around the Mall. Kiki is very fascinated with knick-knacks are all pink. Because she’s love with that, she’s finally bought knick-knacks all pink.

Walking around the Mall, makes our stomach feels hungry. Understandably, it’s time for lunch. Then we went to searching for restaurants around the Mall. Finally, I see there is a restaurant where the front entrance of the restaurant there is a billboard with a picture of various menus of pizza and ice cream. The price is quite cheap and affordable to people all walks of life. However, oddly enough the restaurant’s name was not presented clearly in its advertising boards and over the entrance. So I do not know the name of the restaurant.

Then I persuaded Kiki for eat at that restaurant. Apparently Kiki was tempted to various menus of pizza and ice cream being advertised. We both finally get into the restaurant. When we were inside, we were immediately greeted by the waiters. Afterward, we sat down and looked around, it turns out there are only two of us who visit this restaurant. Then I saw the menus listed in the menu. When I looked at that menu, it turns out there are only various kinds of pizza and ice cream.

Kiki and I are very confused to choose one of the menu which we will choose. When I saw the menu that will I choose, I see the price of food is all written with the U.S. Dollar price. I really do not understand why none of which were written with the price of Rupiah. Somehow my heart feels uncomfortable after seeing the prices contained in the menu.

The waiters looked annoyed with us because we’re too long to the order. Finally we’re choose one menu of pizza and ice cream. After noting that the menu we ordered, the waiters went away to prepare the order.

Afterward, while waiting for the waiter to come take our order, suddenly I accidentally found there is a small piece of paper contained in the insertion of a small board on the table. Then I was curious and read the contents of a piece of paper.

“THIS RESTAURANT COMMENTS: PLEASE FOR MUCH LOWERED THE PRICE FROM THE MENU. DO NOT TOO EXPENSIVE FOR DETERMINE THE PRICE!! ” The text contained in the paper looks creepy.

After finished reading the contents of the paper, it suddenly I’ve got goosebumps all over me. Kiki a bit surprised and curious look on my face seeing that looks strange after seeing the contents of the paper. Then Kiki was read it too. After she read the contents of the paper, we both looked at each other.

“OMG! Who wrote this, huh? Is it the visitors before us are sitting here, too?” Kiki was surprised by they writings.

“It could be true that the price is expensive. Umm…So, are we gonna die in here? We are already ordered! What if it costs up more than a Hundred Thousand Rupiahs! Pay with what? ” I was getting panic.

Fifteen minutes passed, the waiters arrived with brings our order. The waiters smiled sweetly at us and saying “Please enjoy the food”. We both were to smile back and say “Thank You”. Then, we both immediately ate pizza and ice cream. The flavour of pizza and ice cream are both delicious. But, we feel full and we can’t eat again that pizza until they run out. Then, we both asked the waiters to have wrapped the rest of the pizza. I feel like my hearts skips a beat because of afraid to see bill payment.

Afterward, the waiters came to our table with giving the pack the rest of the pizza and the bill payment to us. When I saw the number of all the price of food that we ordered, it was amount of Ninety-One Thousand Rupiahs. I immediately swallowed. We both panicked. Afraid can not pay for this.

Then I checked the money in my wallet. I counted one by one the money I have. Apparently there is only Fifty Thousand Rupiahs. I panicked and asked Kiki to help the shortage of money. Then Kiki took her money in the wallet. Fortunately Kiki still has the money and just have Forty Thousand Rupiahs, the rest of the groceries bought for trinkets pink. But, the money from both of us still lack a Thousand Rupiahs. Kiki seems to have no money anymore. Suddenly I remembered that I still have some coins in my pocket. Luckily the coins amounted to a Thousand Rupiahs. Our hearts were to be relieved. Finally we can also pay the bill.

We laugh each other because we just like a fool. I still can’t believing why our money is gone in too fast just bought pizza and ice cream. Until we’re not remember how to way home now. We both don’t have the money anymore now. But, finally I remembered with my big brother who happened to be at home now. I immediately called home and asked my brother to pick us up.

While waiting for my brother to come, we sat in lawn chairs. Somehow I’d be feeling guilty for all this happened to us. Then, I apologize to her because of my mistake for doing this. But, Kiki even laugh again after I beg apologize to her.

“Ki, why are you laughing? I’m serious now! I beg u apologize for all this happened to us now”, I said to her with a bit upset about her reaction.

“Hahaha…It’s okay, Sis! Don’t be worry about me. I’m just still feels like a stupid girl now. And this is really funny. That’s why I can’t hold my laugh now. Hahaha…”, Kiki still laugh out loud.

After 40 minutes passed, finally my big brother came and we were able to go home safely. Following from this incident, I never want to act recklessly in choosing something that is unclear circumstances that make me hesitate and falter. But, from these events, will be a very valuable experience and certainly a new lesson for me. To remain always vigilant to choose and decide something is unclear circumstances.

~~~THE END~~~

—Here it is the Bahasa Indonesia Version—

Restoran itu Menipuku
Karya: Hanifah Kusumawati

Kejadian ini aku alami saat liburan kuliah semester. Hari Jumat pagi, tiba-tiba saja aku mendapat kabar dari sepupuku yang tinggal di Jakarta, kalau besok dia akan datang ke rumah untuk berlibur. Saudara sepupuku itu perempuan, umurnya di bawah setahun dariku, namanya Kiki.

Hari Sabtu, sekitar pukul sebelas siang tepatnya, Kiki akhirnya tiba di rumahku. Aku dan keluargaku menyambutnya dengan gembira. Aku langsung memeluk Kiki karena rasa kangenku padanya. Malamnya, aku dan Kiki saling bertukar cerita hingga kami mempunyai ide untuk pergi jalan-jalan ke Mall besoknya.

Minggu paginya, aku dan Kiki bersiap-siap untuk pergi ke mall. Kami berdua menaiki mobil angkutan umum kota. Perjalanannya lumayan jauh dan memakan waktu yang cukup lama juga. Setelah 50 menit berlalu, akhirnya kami sampai di Mall tersebut. Kami berdua melihat-lihat dan jalan-jalan di sekitar Mall. Kiki sangat terpesona dengan pernak-pernik yang serba berwarna pink. Karena suka, akhirnya dia membeli pernak-pernik serba pink itu.

Tak terasa perut kami terasa lapar. Maklum sudah waktunya jam makan siang. Kemudian kami berkeliling untuk mencari restoran di sekitar Mall tersebut. Akhirnya aku melihat ada sebuah restoran dimana di depan pintu masuk restoran itu terdapat sebuah papan iklan yang bergambar aneka masakan pizza dan ice cream. Harganya tertulis cukup murah dan terjangkau untuk semua kalangan. Akan tetapi, anehnya nama restoran itu tidak dipaparkan jelas di papan iklannya maupun di atas pintu masuknya. Sehingga aku sendiri tak tahu nama restorannya.

Lalu aku bujuk Kiki agar mau makan di restoran itu. Ternyata Kiki pun tergiur akan aneka masakan dan ice cream yang diiklankan. Kami berdua pun lalu masuk ke dalam restoran itu. Begitu masuk, kami langsung disambut oleh para pelayan. Setelah itu, kami duduk dan melihat sekeliling, ternyata hanya ada kami berdua yang berkunjung di restoran ini. Lalu aku melihat menu-menu yang tertera di buku menunya. Bila dilihat-lihat, ternyata hanya ada aneka macam pizza dan ice cream.

Aku dan Kiki sangat bingung untuk memilih salah satu menu yang akan kami pilih. Saat aku melihat menu yang akan aku pilih, aku melihat harga makanan tersebut semuanya ditulis dengan harga dollar Amerika. Aku sungguh tak mengerti mengapa tak ada satu pun yang ditulis dengan harga rupiah. Entah kenapa hatiku merasa tidak nyaman setelah melihat harga yang terdapat di menunya.

Pelayannya terlihat kesal kepada kami karena kami terlalu lama untuk memilih pesanannya. Akhirnya kami terpaksa untuk memilih salah satu menu pizza dan ice cream. Setelah mencatat menu yang kami pesan, pelayan itu pun pergi untuk menyiapkan pesanan.

Kemudian, sambil menunggu pelayan itu datang membawa pesanan kami, tiba-tiba saja tanpa sengaja aku menemukan ada secarik kertas kecil yang terdapat di dalam selipan sebuah papan kecil di atas meja yang gambar depannya salah satu menu pizza andalan restoran ini. Lalu aku pun penasaran dan membaca isi secarik kertas itu.

”KOMENTAR RESTORAN INI : KALAU BISA TOLONG YA HARGANYA DITURUNKAN. JANGAN TERLALU MAHAL!” tulisan yang tertera di kertas tersebut.

Begitu selesai membaca isi kertas itu, tiba-tiba saja bulu kudukku menjadi berdiri. Kiki sedikit terkejut dan penasaran karena melihat mimik wajahku yang terlihat aneh setelah melihat isi kertas itu. Lalu, Kiki pun membacanya. Setelah ia membaca isi kertas itu, kami berdua saling berpandangan.

”Hah! Siapa yang menulis ini, ya? Apa jangan-jangan pengunjung sebelum kita yang duduk di sini juga?” Kiki terkejut dengan tulisannya.

”Jangan-jangan benar lagi harganya memang mahal. Uuhh…bagaimana nih kita sekarang? Kita sudah terlanjur memesan! Gimana kalau harganya sampai seratus ribu lebih! Bayar pakai apa nantinya?” aku semakin panik.

Lima menit berlalu, pelayan restorannya datang dengan membawa pesanan kami. Pelayan itu tersenyum manis kepada kami sambil mengatakan ”Selamat Menikmati”. Kami berdua pun membalas senyumannya dan mengatakan ”Terima Kasih”.

Kami berdua langsung memakan pizza dan ice cream-nya. Rasa Pizza dan ice cream-nya sangat enak. Tapi, kami merasa kekenyangan bila harus memakan pizzanya sampai habis. Akhirnya kami berdua meminta kepada pelayan agar dibungkus sisa pizza yang belum sempat kami makan. Rasanya jantungku terasa dag dig dug karena takut bila nanti melihat bon pembayarannya.

Kemudian, pelayan restoran itu datang ke meja kami dengan membawa bungkusan sisa pizza dan bon pembayarannya kepada kami. Saat aku melihat jumlah dari semua harga makanannya yang kami pesan, ternyata harganya mencapai sembilan puluh satu ribu rupiah. Aku langsung menelan ludahku. Kami berdua menjadi panik sendiri. Takut tak bisa membayar semua ini.

Lalu aku memeriksa uang yang ada di dalam dompetku. Aku hitung satu persatu uang yang kumiliki. Ternyata hanya ada uang sejumlah lima puluh ribu rupiah saja. Aku langsung panik dan meminta Kiki untuk membantu menambahkan kekurangannya. Kemudian Kiki mengambil uangnya di dalam dompet. Untungnya Kiki masih mempunyai uang empat puluh ribu rupiah, sisa dari belanjaannya yang dibelikan pernak-pernik pinknya.

Tapi, tetap saja uang dari kami berdua masih kurang seribu rupiah lagi. Nampaknya Kiki sudah tidak mempunyai uang lagi. Tiba-tiba saja aku teringat kalau aku masih mempunyai uang recehan di dalam dompet recehanku. Untung saja uang recehan itu berjumlah seribu rupiah. Hati kami pun menjadi lega. Akhirnya kami bisa juga membayar semuanya.

Kami saling tertawa akan kejadian ini. Kami seperti orang bodoh saja. Aku masih tak menyangka kalau uang kami habis dalam sekejap hanya dibelikan pizza dan ice cream. Sampai-sampai kami tak ingat bagaimana kami pulang ke rumah nanti. Kami berdua sudah tidak memiliki uang lagi.

Akhirnya aku teringat kepada kakakku yang kebetulan ada di rumah. Aku langsung menelfon rumah dan meminta kepada kakakku agar mau menjemput kami.

Kemudian kami berdua duduk di sekitar taman di mall, menunggu datangnya kakakku untuk menjemput kami. Lalu, aku meminta maaf kepada Kiki atas kesalahanku terhadap kejadian ini. Tapi, Kiki malah tertawa setelah aku meminta maaf padanya.

“Ki, kamu kok malah ketawa sih? aku serius nih! maafin aku ya kejadian ini”, kataku dengan sedikit kesal terhadap reaksinya.

“Hahaha…gak apa-apa kali, mba! Jangan khawatir denganku. Aku ngerasa seperti cewek yang bodoh aja sekarang. Habisnya lucu sih. Mangkanya aku gak bisa nahan ketawa sekarang. Hahaha…”, Kiki masih tertawa terbahak-bahak.

Setelah empat puluh menit berlalu, akhirnya kakakku datang dan kami pun bisa pulang ke rumah dengan selamat. Dari kejadian ini, aku tak mau lagi bertindak ceroboh dalam memilih sesuatu yang belum jelas keadaannya sehingga membuat hatiku ragu dan bimbang. Tapi, dari kejadian ini semua akan menjadi sebuah pengalaman yang sangat berharga dan tentunya pelajaran baru untukku. Agar tetap selalu waspada untuk memilih dan memutuskan sesuatu yang belum jelas keadaan yang ada.

~~~TAMAT~~~

More Closer With Jane Austen

0

Olla, guys! How r ya! Meet me again in here. ^_^

Btw, I’d like to sharing with u all ’bout “Jane Austen”.
Well, I guess y’all already know who is Jane Austen, isn’t it?
If any1 of u who dunno who she is, I’d love to tell everything
’bout her in here. ^^

Before I starting to tell ’bout her, I’ll show u her picture in here. So, check this out, guys!

Well, what do ya think ’bout her picture? is she looks beautiful, huh? Of course she looks beautiful, hehe…:)
Ok! Now, I’ll starting to tell ’bout her. So, here it is….

Jane Austen

Jane Austen was born December 16th, 1775 at Steventon, Hampshire, England (near Basingstoke). She was the seventh child (out of eight) and the second daughter (out of two), of the Rev. George Austen, 1731-1805 (the local rector, or Church of England clergyman), and his wife Cassandra, 1739-1827 (née Leigh).

She was an English novelist whose works of romantic fiction, set among the landed gentry, earned her a place as one of the most widely read writers in English literature, her realism and biting social commentary cementing her historical importance among scholars and critics.

Austen lived her entire life as part of a close-knit family located on the lower fringes of the English landed gentry.She was educated primarily by her father and older brothers as well as through her own reading. The steadfast support of her family was critical to her development as a professional writer.
Her artistic apprenticeship lasted from her teenage years into her thirties. During this period, she experimented with various literary forms, including the epistolary novel which she tried then abandoned, and wrote and extensively revised three major novels and began a fourth.From 1811 until 1816, with the release of Sense and Sensibility (1811), Pride and Prejudice (1813), Mansfield Park (1814) and Emma (1816), she achieved success as a published writer. She wrote two additional novels, Northanger Abbey and Persuasion, both published posthumously in 1818, and began a third, which was eventually titled Sanditon, but died before completing it.

*FYI! Im a huge fan of Jane Austen novels. Teehee..^.^ luv luv luvvvv it ;)*

Austen’s works critique the novels of sensibility of the second half of the 18th century and are part of the transition to 19th-century realism. Her plots, though fundamentally comic, highlight the dependence of women on marriage to secure social standing and economic security. Her work brought her little personal fame and only a few positive reviews during her lifetime, but the publication in 1869 of her nephew’s A Memoir of Jane Austen introduced her to a wider public, and by the 1940s she had become widely accepted in academia as a great English writer. The second half of the 20th century saw a proliferation of Austen scholarship and the emergence of a Janeite fan culture. In 2007, the article Rejecting Jane by British author David Lassman, which examined how Austen would fare in the modern day publishing industry, became the literary story of the year behind the publication of JK Rowling’s final instalment of the Harry Potter series.

Jane Austen Family

Austen’s parents, George Austen (1731–1805), and his wife Cassandra (1739–1827), were members of substantial gentry families. George was descended from a family of woollen manufacturers, which had risen through the professions to the lower ranks of the landed gentry. Cassandra was a member of the prominent Leigh family; they married on 26 April 1764 at Walcot Church in Bath. From 1765 until 1801, that is, for much of Jane’s life, George Austen served as the rector of the Anglican parishes at Steventon, Hampshire, and a nearby village. From 1773 until 1796, he supplemented this income by farming and by teaching three or four boys at a time who boarded at his home.

Austen’s immediate family was large: six brothers—James (1765–1819), George (1766–1838), Edward (1767–1852), Henry Thomas (1771–1850), Francis William (Frank) (1774–1865), Charles John (1779–1852)—and one sister, Cassandra Elizabeth (Steventon, Hampshire, 9 January 1773–1845), who, like Jane, died unmarried. Cassandra was Austen’s closest friend and confidante throughout her life. Of her brothers, Austen felt closest to Henry, who became a banker and, after his bank failed, an Anglican clergyman. Henry was also his sister’s literary agent. His large circle of friends and acquaintances in London included bankers, merchants, publishers, painters, and actors: he provided Austen with a view of social worlds not normally visible from a small parish in rural Hampshire. George was sent to live with a local family at a young age because, as Austen biographer Le Faye describes it, he was “mentally abnormal and subject to fits”. He may also have been deaf and mute. Charles and Frank served in the navy, both rising to the rank of admiral. Edward was adopted by his fourth cousin, Thomas Knight, inheriting Knight’s estate and taking his name in 1812.

Jane Austen Love Story

When Jane was twenty, Tom Lefroy, a nephew of neighbours, visited Steventon from December 1795 to January 1796. He had just finished a university degree and was moving to London to train as a barrister. Tom and Jane would have been introduced at a ball or other neighbourhood social gathering, and it is clear from Jane’s letters to Cassandra that they spent considerable time together: “I am almost afraid to tell you how my Irish friend and I behaved. Imagine to yourself everything most profligate and shocking in the way of dancing and sitting down together.

” The Lefroy family intervened and sent him away at the end of January. Marriage was impractical, as both Tom and Jane must have known. Neither had any money, and he was dependent on a great-uncle in Ireland to finance his education and establish his legal career. If Tom Lefroy later visited Hampshire, he was carefully kept away from the Austens, and Jane Austen never saw him again.

*Everytime I remembered the love story of Jane Austen with Tom Lefroy, I feel sad ‘n makes me wanna cry. Their love can’t end with 2gether. It’s cuz of their love is disapproved by Tom’s uncle. ‘n Tom was still dependent on a his uncle to finance his education ‘n establish his legal career. That’s the only reason why they can’t 2gether. Hiks…hiks…hiks…It’s very sad love story T_T ”

*Guys! Woaaaw!!!!! *.* What a handsome man he is! ^.^ That’s why he can make Jane Austen fall in love with him. If I were Jane, maybe he drives me crazy, hahaha….Oops! Sorry if it sounds like not necessary :p *

*But, waida minute!…. Guys! U must to see this!…*

*Hey, guys! how do ya think ’bout his face? He looks like Tom Lefroy, right? I think yes he is. He does look a quiet bit like Tom Lefroy. ‘n Im really like James McAvoy as Tom Lefroy in Becoming Jane Movie. Luv ya James 😀 *

The Death Of Jane Austen

Early in 1816, Jane Austen began to feel unwell. She ignored her illness at first and continued to work and to participate in the usual round of family activities. By the middle of that year, her decline was unmistakable to Jane and to her family, and Jane’s physical condition began a long, slow, and irregular deterioration culminating in her death the following year.

The majority of Austen biographers rely on Dr. Vincent Cope’s tentative 1964 retrospective diagnosis and list her cause of death as Addison’s disease. However, her final illness has also been described as Hodgkin’s lymphoma. Recent work by Katherine White of Britain’s Addison’s Disease Self Help Group suggests that Jane probably died of bovine tuberculosis, a disease (now) commonly associated with drinking unpasteurized milk. One contributing factor or cause of her death, discovered by Linda Robinson Walker and described in the Winter 2010 issue of Persuasions on-line, might be Brill-Zinsser disease, a recurrent form of typhus, which she had as a child. Brill-Zinsser disease is to typhus as shingles is to chicken pox; when a victim of typhus endures stress, malnutrition or another infection, typhus can recur as Brill-Zinsser.

Jane continued to work in spite of her illness. She became dissatisfied with the ending of The Elliots and rewrote the final two chapters, finishing them on 6 August 1816. In January 1817, Jane began work on a new novel she called The Brothers, later titled Sanditon upon its first publication in 1925, and completed twelve chapters before stopping work in mid-March 1817, probably because her illness prevented her from continuing.

Jane made light of her condition to others, describing it as “Bile” and rheumatism, but as her disease progressed she experienced increasing difficulty walking or finding the energy for other activities. By mid-April, Jane was confined to her bed. In May, Jane and Cassandra’s brother Henry escorted the two of them to Winchester for medical treatment.

Jane died in Winchester on 18 July 1817, at the age of 41. Henry, through his clerical connections, arranged for his sister to be buried in the north aisle of the nave of Winchester Cathedral. The epitaph composed by her brother James praises Austen’s personal qualities, expresses hope for her salvation, mentions the “extraordinary endowments of her mind”, but does not explicitly mention her achievements as a writer.

After Austen’s death, Cassandra and Henry Austen arranged with Murray for the publication of Persuasion and Northanger Abbey as a set in December 1817. Henry Austen contributed a Biographical Note which for the first time identified his sister as the author of the novels. Tomalin describes it as “a loving and polished eulogy”. Sales were good for a year—only 321 copies remained unsold at the end of 1818—and then declined. Murray disposed of the remaining copies in 1820, and Austen’s novels remained out of print for twelve years. In 1832, publisher Richard Bentley purchased the remaining copyrights to all of Austen’s novels and, beginning in either December 1832 or January 1833, published them in five illustrated volumes as part of his Standard Novels series. In October 1833, Bentley published the first collected edition of Austen’s works. Since then, Austen’s novels have been continuously in print.

*Well, guys! The journey of Jane Austen must end here. The story is really touching me.*

*But, I think this isn’t enough if Im not suggest u to watch “Becoming Jane Movie”. Coz, this movie is ’bout a biographical potrait of a pre-fame Jane Austen ‘n her romance with a young Irishman. FYI! I luv to watch this movie over ‘n over again ‘n never get bored, lol…;)

*Btw, do u know Anne Hathaway? she is actually playing Jane Austen in this movie. ‘n James McAvoy is playing Tom Lefroy. So, here it is the trailer of Becoming Jane Movie, U must watch this!…..

*All this article ’bout Jane Austen, I took from :
http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Austen and
http://www.pemberley.com/janeinfo/janelife.html

“Outlandish”. ~Elmoro is in da house, Yo!…~

6

Hi, guys. This is my 1st post on my blog. I just wanna share wif u ’bout my favourite music in here. Anyhoo, do u know ‘Outlandish’? or have u heard before? Well, if u dunno ’bout it, I’d love to explain everything in here.

~Outlandish~

As u know, the 1st thing that I know ‘Outlandish’ is when I listen Sami Yusuf songs featuring Outlandish ~ “I’ve seen”, ‘n “Try not to cry”. I luv Sami Yusuf. He’s 1 of my favourite singer. When I listen that songs, “Wow! it’s really touched me n lovely song”. Then makes me curious ’bout ‘Outlandish’. I wondered who is ‘Outlandish’??? After that, I swing to fast 4 find out ’bout them on internet. Is it too much to hear it? I hope not, teehee 😛
Walla! I found it now. I took this article from Wikipedia. So, check this out, dude! lol…:D

Outlandish is a multi-award–winning hip-hop group based in Denmark. Formed in 1997, it consists of Isam Bachiri (born in Denmark and of Moroccan background), Waqas Ali Qadri (born in Denmark ‘n of Pakistani background), ‘n Lenny Martinez (born in Honduras ‘n is of Cuban and Honduran descent). All three members are religious, with Isam & Waqas being Muslims & Lenny being Catholic.

Name : Isam Bachiri
Born : August 1, 1977 in Copenhagen, Denmark
Position : Vocalist, Rapper and Songwriter
Religion : Muslim
Origin : Moroccan Descent

Name : Waqas Ali Qadri
Born : March 25, 1976 in Brøndby Strand
Position : Vocalist, Rapper in English, Danish n Urdu
Religion : Muslim
Origin : Pakistani

Name: Lenny Martinez
Born : November 19, 1975 in Tela, Honduras
Position: Rapper in Spain
Religion: Catholic
Origin: Cuban ‘n Honduran Descent

Outlandish’s hip-hop/R&B/soul music sound takes influences from their various backgrounds (Moroccan/Arab/Amazigh, Pakistani/Punjabi and Latin American), ‘n although their songs are primarily in English, they usually feature lyrics in Spanish, Urdu/Punjabi, Danish, ‘n Arabic. Outlandish often include themes about Islam and contemporary issues facing young Muslims in the west in their music, ‘n sometimes their songs define a unique nasheed-like urban genre.

Their 1st single “Pacific to Pacific” was used in connection with an Amnesty International charity event. Next came the single “Saturday Night”, a song that was later included on the soundtrack for the Danish film Pizza King. These singles were followed by their debut album, Outland’s Official in 2000, which was only released in Denmark. The lead single, “Walou”, was later included on their second album Bread & Barrels of Water.

The singles from their second album made bigger impact on the international music charts, including their cover version of Khaled’s “Aïcha”, which was a #1 hit in Germany and received a lot of airplay across Asia, especially in South Korea. “Guantanamo” also made a strong impression on the European charts. An old Hindi chorus interpolated it “Peelo” made it a hit amongst Indians living in the West.

For their 3rd album, Closer than Veins, the group recorded an English-language cover of León Gieco’s’s “Sólo le pido a Dios” (“I Only Ask of God”).

The band supported Sami Yusuf along with other nasheed artists at the “Concert for peace in Darfur” held at Wembley Arena in order to raise money for the families of genocide victims in the region.
The trio has participated in the Evening of Inspiration concerts (in aid of Islamic Relief charity) since 2006 and most recently participated in the 2008 concert which also featured Seven8Six, Raihan and Kareem Salama amongst fellow performers.” On 13 July 2008 Outlandish also performed at a concert for IslamExpo in London’s Olympia, Europe’s largest Muslim cultural event.

Guys, this is it, All their Albums:
* 2000: Outland’s Official
* 2002: Bread & Barrels of Water
* 2004: Beats, Rhymes & Life
* 2005: Closer Than Veins
* 2009: Sound of a Rebel

Non-Album Singles:
* “Belly Dance” (feat. Caroline) (Later included in Bread &
Barrels of Water)
* “Man binder os på mund og hånd”
* “Pacific to Pacific” (in connection with an Amnesty
International — also included in Pizza King” OST)
* “Saturday Night” (from “Pizza King” OST)
* “Kun Min” (Only Mine)
* “angels lower their wings”
* “Keep it Halal” (feat. Scorzayzee)
* “Strange Are the Times” (Exclusive SonyEricsson W902 and W595
mobile phone packs, called Outlandish Pack)
* “”After Every Rainfall” (Charity song for Pakistan)

Collaborations and Appearances on Other Artists’ Albums:
* 1999: “The Eternal Q” – Acorn (Album: “Limitless Prospects”
Tack: 5/9)
* 1999: “Det Går Ned” (Feat. Waqas Ali) – Cas (Album:
Funkalation Track: 17/18)
* 2000: “Derfor Er Jeg” (Feat. Waqas Ali & Burhan G) – Cas
(Album: Reflexion Track: 4/15)
* 2000: “Guld & Platin” (Feat. Isam B) – Karen (Album: “En
Til En” Track: 3/13)
* 2001: “Jealousy (Feat. Outlandmoro)” – Funk Flush (Album:
Barfly Legends Track:
3/13) [Outlanmoro – refers to Outlandish & Majid]
* 2001: “El Campo” – Majid (Album: “Life, Knowledge and Poetry”
Track: 15/16)
* 2002: “The Game” – Acorn (Album: “The Sicknature” Tack: 5/9)
* 2002: “Till The Last Day” (Feat. Warlocks, Eye ‘N’ I, Curse,
Samir, Outlandish,
YOR123, Ezkimo) – Rockin Da North (Album: RDN Allstars Track:
8/18)
* 2005: “Try Not To Cry” – Sami Yusuf (Album: My Ummah
Track: 5/20)
* 2005: “Meditate” (feat. Waqas Ali) – Seven 8 Six (Album:
Straight Path Track: 6/13)
* 2006: “Hlash” (Feat. Eslam Jawaad, Isam Bachiri, Freeman, and
Cilvaringz) – Salah Edin (Album:”The Official Mixtape” Track:
15/19)
* 2007: “Still Strong” (feat. Isam B) – Native Deen (Album: “Not
Afraid To Stand Alone” Track: 6/21)
* 2007: “Tu Me Illenas” (feat. Waqas Ali) – Yadam (Album:
Confesión Track: 11/12)
* 2007: “Where Ur Heart’s At” (feat. Waqas Ali) – The Gypsies
(Album: One Hand Up Track: 13/13)
* 2010: “I Swear (El Moro Remix)” – Shizzio (Album: I Swear
(Single) Track: 1/2)
* 2010: “Desert Walk” – Kato (Album: Discolized Track:3/15)
* “Tied To The Chain” (Feat. Waqas Ali) – Sofia Hayat (Album:
Dishonour)

Woawwww!!!! Awesome ya!!! Luvvvvvv it sooooooo much….muach muach, hahahaha….:P

ATTENTION FOR ELMORO! I’ve a big news from Outlandish. They’ll release their new album in early 2012. WoW! I can’t wait to get it, but if I can. Bcuz in Indonesia, it’s hard to get all their CD Albums in here, hiks…hiks….T_T
But, it doesn’t matter 4 me. I’ll not give up. I’ll try to download their new album songs on internet, teehee…:P [Im so sorry to u guys, I’ve to do this. It just the only way that I can do 4 get ur new album songs in here 😦 ]
I don’t meant to hijack ur new album songs. Pls! Pls! 4give me! I beg 2 u, guys! -_-‘

Well, 4 closing my 1st Post in here, I’ll give u Outlandish new Music Video from their new album songs is called “Triumf”. Pls enjoy this MV! 😀
Au Revoir! See Ya!……